Zwembroek kopen? Bekijk ons brede assortiment zwembroeken

Zwembroeken

Of je nu wedstrijden zwemt of gewoon lekker recreatief een beetje heen en weer trappelt in een meer of de zee, een goede zwembroek is in ieder geval belangrijk. Hij moet goed zitten, licht van gewicht zijn en als het even kan nog een leuk design hebben ook. Als je een zwembroek uit het assortiment van SPORT 2000 kiest, voldoet deze in ieder geval aan de gestelde voorwaarden. Bij ons vind je veel verschillende modellen in alle kleuren en maten, zodat er voor iedereen wel iets tussenzit. Ook voor andere zwemspullen, zoals slippers en bikini's, kun je bij ons terecht.

Voor heren zijn verschillende modellen zwembroeken te onderscheiden:
- De zwemslip of strakke zwemshort is in veel vakantielanden verplicht vanwege de hygiëne. Andere voordelen zijn dat je mooi bruin wordt en de zwembroek goed blijft zitten tijdens het zwemmen of sportieve activiteiten op het strand.
- Korte zwemshorts zijn de trend van 2017. Ze zijn wijd en komen ongeveer tot halverwege het bovenbeen. Het model zorgt voor een sportieve en stoere look.
- De surfzwembroek of boardshort is overgewaaid vanuit de surfscene. De broekspijpen zijn wijd en komen tot ongeveer kniehoogte. Voordeel van dit model zwembroek is dat je het ook als korte broek kunt dragen. Veel prints lenen zich er prima voor om met een casual shirt en slippers te dragen als casual outfit in de zomer.

Voordelen van onze zwembroeken
Het dragen van een zwembroek van SPORT 2000 biedt enkele voordelen. Deze hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet om het makkelijk te maken:

-Gemaakt van Infinitex, een stof die erg licht is en daardoor het draagcomfort bevordert
-Sneldrogend materiaal, zodat je binnen aanzienlijke tijd een droge broek hebt
-Verkrijgbaar in diverse modellen, ontwerpen en maten. Van klassiek tot modern
-Kwalitatieve merken zoals Adidas en Nike, dus de kwaliteit is gegarandeerd

Van simpel zwart tot felle kleuren
Een zwembroek moet goed zitten en er leuk uitzien. In ons assortiment vind je ze in veel verschillende kleuren, zoals blauw, groen, oranje en rood. Voor wie het graag simpel houdt is er een effen zwembroek verkrijgbaar in het blauw of zwart. Het is belangrijk om een goede maat te kiezen. De maattabel biedt ondersteuning bij twijfel.

Bekijk zwembroeken