Winactie SauerlandWin een mini-vakantie naar het prachtige Noordrijn-Westfalen / Sauerland: 

Van 1 juni t/m 30 juni maak jij kans om een 4-daagse reis voor 2 personen naar Noordrijn-Westfalen, in het prachtige natuurgebied van Sauerland te winnen. Na aankoop van de beste wandelschoenen of misschien wel de perfecte backpack hoef je alleen maar jouw bon- of ordernummer in te vullen op ons online aanmeldformulier en wie weet win jij deze reis in het mooie Sauerland. 

Doe mee!
 


Noordrijn-Westfalen & Sauerland de omgeving

In Noordrijn-Westfalen – of kort NRW – een deelstaat van Duitsland, kun je een heleboel buitenplezier verwachten. De kronkelige weggetjes door het bos, ontdekkingstochten naar talrijke kastelen of paleizen en de afwisselende paden langs de rivieren zorgen voor echte “wow-momenten”. Nu al meer zien van deze prachtige omgeving? Klik hier!

Uitstekende wandelwegen lopen op meer dan 50.000 kilometer van oost naar west, en van zuid naar noord, dwars door het land. Hier kun je de natuur, de gevarieerde landschappen en diverse regio's te voet beleven. Dik 5.000 vierkante kilometer glooiend groen landschap- met grote, heldere meren nodigen uit, het Sauerland te ontdekken, een van de 12 vakantieregio’s in NRW. 

Ben jij op zoek naar de uitgestrekte schoonheid die het Sauerland voor jou in petto heeft?  
Wandelaars kunnen terecht op goed bewegwijzerde wandelpaden in de natuur. Bijvoorbeeld op de Rothaarsteig, die over een afstand van 154 kilometer van Brilon in het Sauerland naar Dillenburg in Hessen loopt of de 240 kilometer lange Sauerland-Waldroute waarbij wandelaars diep de bossen ingaan. Voor een uitstekende wandelkwaliteit staat de samenwerking van de Sauerland-wandeldorpen garant, de eerste en grootste bekroonde kwaliteitsregio van het land, „Wanderbares Deutschland”. Daaronder vallen Winterberg & Hallenberg, Willingen, Brilon, Diemelsee, Lennestadt & Kirchhundem, Medebach, Olsberg en Schmallenberg & Eslohe. 


Klik hier voor meer informatie over de regio Sauerland

Het verblijf

Ga zorgeloos op reis en verblijf 3 nachten in een gebied van jouw voorkeur binnen Sauerland. 

- 3 nachten in een 3 sterren hotel  
- Inclusief halfpension en een hiking tour.  
- Geschikt voor 2 personen 
- Exclusief reiskosten & bijkomende kosten 
- Het verblijf is geldig tot en met juni 2023 

 

© Klaus-Peter Kappest

© Leo Thomas @theolator

© Johannes Höhn

 
Actievoorwaarden

-De prijs bestaat uit een vakantie naar het gebied Noordrijn-Westfalen / Sauerland in Duitsland voor twee volwassenen, bestaande uit 3 overnachtingen in een door jou uit te kiezen hotel binnen dit gebied.  
- De reis is te verzilveren tot en met juni 2023 op basis van beschikbaarheid van de accommodatie. Er zijn geen seizoenen uitgesloten! 
- De reiskosten naar de accommodatie en andere onkosten op locatie zijn voor eigen rekening. 
- De prijs is niet inwisselbaar en overdraagbaar op anderen. 
- De actie bij SPORT 2000 loopt in de periode van 1 juni 2022 tot en met 30 juni 2022. De klant kan zich tot en met 3 juli 2022 inschrijven om kans te maken op de prijs door zijn gegevens in te vullen op: https://www.sport2000.nl/nl/home/landing/winactie-sauerland/  
- Het bon-/ordernummer dient van een aankoop in juni 2022 bij SPORT 2000 te zijn, en kan geen retourzending of ruiling betreffen.
- Je doet mee door je persoonlijke gegevens en bon/ordernummer in te vullen op het aanmeldformulier, bovenstaand benoemd.  
- Uiterlijk 5 juli 2022 ontvangt de winnaar een e-mail van SPORT 2000. De winnaar dient voor zondag 7 juli 2022 gereageerd te hebben. Bij uitblijven van een reactie wordt een nieuwe winnaar gekozen. Hiermee vervalt het recht op de prijs van de oorspronkelijk aangewezen winnaar. 
- SPORT 2000 kiest een winnaar uit de inzendingen. 
- SPORT 2000 en Sauerland hebben recht om de naam van de winnaar na afloop te communiceren op Social Media. 
- Alleen natuurlijke personen van 18 jaar en ouder kunnen deelnemen. 
- Medewerkers van ANWR-GARANT zijn uitgesloten van deelname.  

 
 
 
 
Wandelcollectie bij SPORT 2000

Bij SPORT 2000 vind je alles wat je nodig hebt voor een prettige wandeltocht. Bekijk onze online collectie. Liever persoonlijk advies? Onze specialisten staan voor je klaar in de winkel.

Bekijk de wandelcollectie