Wat zijn de trends voor winter 2018? - Puffer Stijl


Gewatteerde jassen met veel volume, doorgestikte panelen, een ruime, gevoerde capuchon en een een warme, "puffy" look; dat is de Puffer stijl ten voeten uit.

Wanneer je op zoek bent naar een warme, functionele winterjas, die wind- en waterdicht is en waarbij je geen comfort in hoeft te leveren om tóch stijlvol te kunnen zijn, dan is de Puffer jas echt iets voor jou. Geen wonder dat deze trend dit jaar weer volop te zien is, want als je koude weersomstandigheden tegemoet gaat, op wintersport, of gewoon op weg naar je werk, wil je niets liever dan goed ingepakt de deur uit, in een warme, comfortabele jas die wind en water buiten houdt.
De Puffer stijl komt in allerlei vormen, maar valt altijd op door de doorgestikte panelen die de jas een "puffy" look geven met veel volume. Deze panelen zijn tegelijkertijd heel functioneel: Door de combinatie van lucht en vezels (polyester) of veren (dons) is de jas licht van gewicht en zorgt voor de nodige isolatie. Daardoor is de jas vanbinnen warm en beschermt hij je aan de buitenkant tegen de invloeden van wind, regen en sneeuw.
Daarnaast houden ook de capuchon, hoge kraag en ook de boorden onderaan de mouwen wind en water buiten, zodat jij warm en droog optimaal kunt genieten van het winterweer!