Wat zijn de trends voor winter 2018? - Colorblocking


Jassen met grote vakverdelingen, contrasterende kleuren en eenvoudige ontwerpen, skipullies met asymmetrische kleurdesigns en vrolijke visgraatmotieven in felle kleurtjes: Maak kennis met de trend Colorblocking!

Wanneer je niet van toeters en bellen houdt, maar op zoek bent naar een jas, broek of trui met eenvoudig, kleurrijk maar toch trendy design, ben je bij de Colorblocking trend aan het juiste adres.
Felle kleuren, originele kleurencombinaties of contrasterend zwart-wit; de kleurblokken zorgen direct voor een vrolijke look die helemaal af is.
Ook is het makkelijk combineren met overige kledingstukken, want alles kan, als het maar kleur heeft! Bovendien is deze kleurrijke trend ook nog eens heel functioneel, want met zo'n felblauwe winterjas of oranje skibroek ben je op een sneeuwwitte piste niet te missen!Warm oranje, felblauw, donkerrood en okergeel zijn kleuren die meer dan eens opduiken in de wintercollectie van 2018.  Gecombineerd met donkergrijs, wit of zwart ontstaat er een collectie winterjassen, ski-snowboardbroeken, comfortabele skipullies en warme beanies waarbij je je ogen uitkijkt. Zo wordt wintersport vanzelf een feestje!