Wandelstokken kopen? Bekijk ons brede assortiment wandelstokken

Wandelen is een heerlijk ontspannende sport. Van het gewone trottoir af de vrije natuur in door het bos, de duinen of de hei op geeft een fantastisch gevoel. Van een mooie wandeltocht kom je met meer energie weer thuis dan toen je vertrok. Om dat optimale gevoel te bereiken, is het wel belangrijk om een goede uitrusting te hebben bij het wandelen. Natuurlijk zijn goede schoenen de basis, maar je kunt voor je wandeltocht ook gebruikmaken van een wandelstok of wandelstokken. Dat klinkt als iets voor oudere mensen, maar dat is zeker niet het geval!

Waar gebruik je een wandelstok voor?

Een wandelstok tijdens het sportief wandelen heeft eigenlijk verschillende functies:

  • Het gebruik van wandelstokken zorgt voor totale lichaamsbeweging. Door het meebewegen van de stokken worden ook de armen en schouders getraind.
  • Een wandelstok biedt goede ondersteuning en stabiliteit bij ongelijke ondergrond, bijvoorbeeld door heuvelachtig gebied of door de bossen
  • Een wandelstok biedt de nodige ondersteuning wanneer je niet goed ter been bent.

Bij SPORT 2000 vind je verschillende modellen van het topmerk Leki. Alle modellen zijn in maat verstelbaar en daardoor precies af te stemmen op jouw lengte. Door ze in te schuiven zijn ze ook makkelijk te vervoeren. Ze zijn gemaakt van superlicht, hoogwaardig aluminium en hebben een perfect handvat voor een uitstekende grip.

Goede uitrusting voor ontspannen wandelen

De juiste uitrusting zorgt ervoor dat jouw wandeling een ontspannen inspanning wordt. SPORT 2000 begrijpt dat als geen ander en heeft alles in het assortiment om hiervoor te zorgen. Kijk bijvoorbeeld ook bij de wandelschoenen en wandelsokken en ga voortaan goed voorbereid op pad.

Bekijk onze voetbalbroeken