Wandelschoenen kopen? Bekijk ons ruime aanbod!

Met pijn in je hart moet je afscheid nemen van je oude vertrouwde wandelschoenen die je kilometers lang hebben bijgestaan. De zoektocht naar nieuwe schoenen is lastig. Je wilt natuurlijk dat ze net zo lekker zitten als je oude en je gaat er vanuit dat deze je ook weer vele uren plezier zullen bezorgen. Bij de aanschaf van nieuwe schoenen moet je met een aantal factoren rekening houden om een miskoop te voorkomen. In onze online winkel vind je onder meer LOWA wandelschoenen en Meindl wandelschoenen; merken die garant staan voor hun kwaliteit.

Waar op letten bij de aanschaf?

Je bent toe aan een nieuw paar wandelschoenen of hebt besloten te beginnen met het maken van korte of meerdaagse wandeltochten. Goede schoenen zijn dan essentieel. De experts van SPORT 2000 weten waar je op moet letten:

  • Bepaal welk type schoenen je nodig hebt. Voor typisch Hollandse terreinen volstaan lage schoenen meestal wel. Ga je vaak heuvel- of bergachtig gebied in? Kies dan voor hoge wandelschoenen.
  • Zorg voor de juiste maat. Een vuistregel is dat je bij een goed passende schoen nog een vinger achter je hiel moet kunnen stoppen als je de schoen aanhebt.
  • Als je in de winkel komt, probeer dan verschillende modellen van verschillende merken aan.

Bij twijfel over de juiste keuze kun je altijd langskomen in een van onze winkels. Onze medewerkers voorzien je graag van advies en je hebt er de mogelijkheid om de schoenen uitgebreid te passen.

Zorg voor goede accessoires

Minstens zo belangrijk als goede wandelschoenen zijn de accessoires. Bekijk ook eens onze collectie wandelsokken, wandelondergoed en wandelstokken.

Bekijk onze wandelschoenen