Voetbalshirt kopen? Bekijk ons brede assortiment voetbalshirts

Voetbalshirts

Voetbalshirts, je hebt ze in verschillende stijlen, kleuren, maten, stoffen en prijsklassen. De experts van SPORT 2000 geven aan dat het belangrijk is je de volgende vraag te stellen: wat vind ik belangrijk bij het kopen van een eigen voetbal shirt?

Persoonlijke voorkeur

Het kopen van een eigen voetbal shirt begint met de persoonlijke voorkeur. Ben je een voetballiefhebber? Dan heb je naar alle waarschijnlijkheid ook een voorkeur voor een club. Vaak zal de keuze dan vallen op een van hun shirts. Heb je niet direct een voorkeur of zoek je een simpel shirt om in te trainen? Neem eens een kijkje in het assortiment algemene voetbalshirts. Daar vind je simpele en voordelige, maar mooie voetbalshirts.

Stof en bewegingsvrijheid

Omdat je in voetbalshirts vaak de mogelijkheid moet hebben vrij rond te rennen, en omdat er er flink gezweet wordt in deze kleding, is het belangrijk dat je de juiste stof, maat en eigenschappen kiest. Kijk hierbij bijvoorbeeld naar elasticiteit, vochtabsorptie of de kleur van jouw shirt. Simpele dingen zoals een zwart shirt in de zomer kunnen al voor extra hitte zorgen. Een compleet overzicht van deze randvoorwaarden is bijvoorbeeld te vinden op onze voetbaladviespagina.

Kwaliteit

Daarnaast zijn ook randvoorwaarden als het niveau waarop je speelt en de frequentie van de trainingen belangrijk bij aankoop van voetbalshirts. Train je vaak en speel je op hoog niveau, dan kun je beter voor een shirt met kwaliteit gaan. Deze zijn wel vaak iets duurder.

Wat zeggen de experts?

De deskundigen van SPORT 2000 vatten de overwegingen bij de keuze van jouw ideale voetbalshirt nogmaals samen:

  • Persoonlijke voorkeur. Wat vind je mooi en wat geniet jouw voorkeur?
  • Stof en bewegingsvrijheid. Welke stof absorbeert zweet en is elastisch genoeg voor mij?
  • Kwaliteit. Hoeveel wil je betalen voor de hoeveelheid waarmee je het shirt zal gebruiken?

 

Bekijk onze voetbalshirts