voetbal/voetbal-slidingbroeken

Slidingbroeken

Als jochie op het voetbalveld kom je er al snel achter dat een sliding maken zonder slidingbroek niet het beste idee is. Het grasveld laat vaak gemene schuurplekken achter die dagen blijven irriteren. Daarnaast zal er tijdens de wedstrijd vuil in de wonden komen wat het herstel niet ten goede komt. Zeker op kunstgras levert het maken van slidings schaaf- of brandwonden op. Pijnlijk, vervelend en vooral onnodig. Het dragen van een goede slidingbroek zorgt ervoor dat je je voortaan geen zorgen meer hoeft te maken als je een sliding inzet. In ons assortiment vind je slidingbroeken in verschillende maten en kleuren.

De voordelen van een slidingbroek

Het dragen van een slidingbroek heeft dus veel voordelen, die het voetbalplezier ten goede komen. Om het overzichtelijk te maken staan de belangrijkste voordelen hieronder op een rijtje:

  • De strakke pasvorm zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid.
  • De elastische stof is erg stevig, waardoor je huid beschermd blijft.
  • Verkrijgbaar in veel kleuren, dus ook in bijpassende kleur voor je voetbaltenue.
  • Goede kwaliteit, dus ook na meerdere keren wassen kleurbehoud en goede pasvorm.

Alle kleuren van de regenboog

Het ene voetbaltenue heeft blauw als hoofdkleur, de andere rood of groen. Speel je in klassieke kleuren? Kies dan voor een slidingbroek wit of slidingbroek zwart. Al deze kleuren vind je terug in onze online winkel. De broeken zijn van bekende kwalitatieve merken zoals Hummel, dus daarmee ben je jarenlang verzekerd van pijnvrije slidings. Bekijk onze korte voetbalbroeken en voetbalshirts.Bekijk onze slidingbroeken