Top kopen? Bekijk ons brede assortiment tops

Wat is er fijner dan op een mooie zomerdag lekker in een top en een korte broekrondlopen? Natuurlijk, je kunt ook kiezen voor een T shirt, maar een hemdje is nog net iets prettiger. Je hebt besloten om met vrienden in het park of op het strand af te spreken, maar wilt eigenlijk ook nog even sporten. Met een van de tops uit het assortiment van SPORT 2000 is dat geen probleem. De topjes zien er leuk uit en bevatten eigenschappen van volwaardige sportkleding. Tops met een racerback bedekken je (sport-)beha volledig en de bandjes zakken door het model niet af. Dat betekent dat je zonder problemen lekker kunt hardlopen of naar de sportschool gaat en daarna op een terras uitgebreid bij kunt komen om wat te drinken.

Voordelen van een top

Bij het maken van een keuze dien je de voordelen van een top in je achterhoofd te houden. De experts van SPORT 2000 hebben deze voor jou overzichtelijk op een rijtje gezet:

  • Luchtige kleding gemaakt van speciale stoffen die dezelfde eigenschappen als volwaardige sportkleding heeft
  • Een top is dus sneldrogend en beschikt over een goede zweetafvoer
  • Mouwloos, dus luchtiger dan een shirt
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, dus voor ieder wat wils
  • Bekende merken zoals Brunotti en Nike, dus kwaliteit gegarandeerd

Alle kleuren van de regenboog

De top is verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Nou ja, bijna dan. Blauw, lichtblauw, roze, groen, zwart en rood behoren in ieder geval tot de collectie. Twijfel je over de juiste maat? Dan kun je de maattabel gebruiken voor assistentie.

Bekijk onze casual tops