Tennistas kopen? Bekijk ons brede assortiment tennistassen

Je hebt net een tennisracket aangeschaft en vraagt je nu af hoe je deze en andere spullen makkelijk mee kunt nemen naar de tennisbaan? Een tennistas biedt antwoord op deze vraag. De belangrijkste spullen kun je in deze speciale tas stoppen, om hem vervolgens makkelijk te vervoeren. In het assortiment van SPORT 2000 vind je deze en vele andere tennisproducten, zoals tennisschoenen en tennissokkenvan bekende kwalitatieve merken, zoals Wilson, Babolat en Prince. De producten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit en populariteit.

De voordelen van onze tennis tassen

De tennistas is natuurlijk niet zomaar op de markt gebracht. Samen met bekende spelers is er nagedacht over het ontwerp om een zo goed mogelijk product te realiseren. Je kunt dus gerust vertrouwen op de ervaring van SPORT 2000. De belangrijkste kenmerken hebben we op een rijtje gezet:

  • Geschikt voor het bewaren van meerdere tennisrackets, dus ook thuis blijven je spullen veilig opgeborgen
  • Stevige stof en goed schoon te maken
  • Naast tennisrackets ook aparte opbergruimtes voor shirt, broek, tennisballen en nog veel meer
  • Mooi en handig design, zodat de tas op de fiets meegenomen kan worden
  • Zowel als rug- of handtas te gebruiken

Modieus en functioneel

De tennis tassen in onze collectie zijn modieus en functioneel. Zo zijn er tassen in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, zodat er altijd wel iets voor je tussen zit. Denk aan tassen voor de basisbenodigdheden, tot middelgroot en tot extra groot formaat. Een ding is zeker: met een tennistas weet je zeker dat je alles bij de hand hebt.

Bekijk onze tennistassen