Tennischoenen kopen? Bekijk ons brede assortiment tennisschoenen

Als je tennis speelt is het naast het hebben van een goed tennisracket of tennissokken erg belangrijk om goede schoenen aan te schaffen. Je benen en voeten zijn constant in beweging en dienen beschermd te worden tegen blessures. Een goed paar tennisschoenen helpt daarbij. In ons assortiment vind je schoeisel van bekende kwalitatieve merken, zoals K-Swiss en Asics.

Waar moet ik op letten?

Omdat het belang van goede bescherming voor de voeten zo groot is, is het raadzaam om in een van onze winkels een meting te laten doen. Mocht je al weten wat je zoekt, let dan bij het aanschaffen van tennisschoenen in ieder geval op de volgende punten:

  • Koop schoenen die bij je voeten passen.
  • Houd rekening met de ondergrond waarop je tennist. Voor indoortennissers zijn er andere tennisschoenen dan voor tennissers die op gras of gravel spelen.
  • Let op de de prijs. Vaak bieden duurdere tennisschoenen een betere ondersteuning en gaan ze langer mee.

De kleuren en modellen

Vaak kiezen mensen hun sportkleding en accessoires uit op kleur en design van het model. Het ziet er natuurlijk leuk uit om een matchende set te hebben, maar het is veel belangrijker dat de kleding functioneel is. Gelukkig houden fabrikanten rekening met de wensen van de klant en zijn alle tennisschoenen naast hun functionaliteit ook uitgerust met een mooi design of trendy kleuren.

Brede sortering

De experts van SPORT 2000 bieden jou een breed assortiment tennisartikelen aan. Naast schoeisel ben je ook voor tennisrackets, tennissokken en tassen bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze tennisschoenen