Tennis sokken kopen? Bekijk ons brede assortiment tennissokken

Heb je net besloten om te gaan tennissen? Bij SPORT 2000 vind je alle benodigdheden om de baan op te gaan. Het belangrijkste is natuurlijk een tennisracket, maar ook voor accessoires zoals tassen en schoenen ben je bij ons aan het juiste adres. Deze producten zijn natuurlijk ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar vervangende tennisartikelen. Net als bij hardlopen is het belangrijk om goede sokken aan te trekken als je gaat tennissen. Deze bieden extra ondersteuning, zorgen voor een goede zweetafvoer en nog veel meer. In ons assortiment vind je de beste tennissokken, geselecteerd op basis van kwaliteit en populariteit.

De voordelen van tennissokken

Tennissers dragen tennissokken natuurlijk niet zomaar. Ze bieden enkele voordelen, die wij overzichtelijk op een rijtje hebben gezet:

  • Licht in gewicht, dus stimulerend voor de bewegingsvrijheid
  • Gemaakt van stof die zweetafvoer reguleert, dus geen natte voeten
  • Extra ondersteuning op plekken die belangrijk zijn voor een tennisser, zoals de hiel, enkel en zijkanten van de voet
  • Verkrijgbaar in alle soorten en maten

Sokken in alle maten

De sokken in onze collectie zijn van bekende merken zoals Falke en Adidas. Meestal zijn tennissokken wit of groots voorzien van het logo van het merk. Wij bieden echter ook andere kleurstellingen aan, dus kijk even goed rond. Twijfel je of je wel de juiste maat hebt gekozen? Gebruik dan de handige maattabel zodat je verzekerd bent van een goede aankoop.

Bekijk onze tennissokken