Schoenen Adviespagina

Zijn je huidige vrijetijds schoenen toe aan vervanging of ben je gewoon altijd op zoek naar dat ene, nieuwe paar? Bij ons vind je de meest actuele modellen van de meest bekende merken. Zo ben je altijd verzekerd van de meest trendy schoenen.

Wat zijn sneakers en waar herken je ze aan?

Altijd al afgevraagd waar sneakers nu eigenlijk vandaan komen? Het expertteam van SPORT 2000 legt uit: 'Eigenlijk zijn sneakers gewoon sportschoenen, die door jongeren verheven zijn tot mode-item. Denk hierbij aan de bekende basketbalschoenen die tegenwoordig al jaren als casual schoeisel gebruikt worden, of Nike Air Max die op de markt werd gebracht als inventieve sportschoen. In de jaren negentig werd Nike Air Max onlosmakelijk verbonden met de gabbercultuur. Zo zijn er nog wel meer schoenen op te noemen die door de popcultuur een sneakerstatus kregen.' Je herkent sneakers aan:

  • futuristische modellen
  • hippe, felle kleuren
  • limited editions

Tegenwoordig spelen fabrikanten al in op de sneakermarkt door nieuwe modellen in verschillende uitgaves uit te brengen.

Onze collectie

In onze collectie vind je kwalitatieve schoenen van onder meer Nike en Adidas. Denk hierbij aan hippe modellen zoals Nike Air Max en Adidas Varial. Deze zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten voor zowel dames, heren, kinderen en zelfs baby's. Het kleurenpalet beslaat de hele regenboog: van rood tot groen, van blauw tot paars. Er zijn natuurlijk ook schoenen in het zwart of wit verkrijgbaar. Heb je meer dan alleen schoenen nodig? Ook voor andere kledingstukken, zoals jassen, broeken en truien ben je bij SPORT 2000 aan het juiste adres.

Bekijk onze casual schoenen