Personal Training Video's

 
SPORT 2000 Personal Trainer Chantal

 Maak kennis met jouw eigen SPORT 2000 Personal Trainer Chantal. Met haar jarenlange ervaring als sportcoach geeft zij door middel van korte video's elke dag de nodige Tips&Tricks voor een effectieve quarantaine- workout, vanuit haar eigen woonkamer. Bekijk de video's hieronder!

 

Blijf Bewegen Video 1

In deze video stelt Personal Trainer Chantal zich aan jou voor en motiveert ze je om te starten met de quarantaine personal training. Doe je mee?

Blijf Bewegen Video 2

Klaar om te starten? Om je conditie en immunsysteem op peil te houden geeft Chantal in deze video een originele conditietraining.

Blijf Bewegen Video 3

Spierverstevigende oefeningen om sterker te worden of te blijven. Personal Trainer Chantal legt in dezevideo precies uit hoe het moet!
Blijf Bewegen Video 4

Van al dat thuiszitten kun je last van je rug krijgen. Personal Trainer Chantal geeft in deze video tips hoe je eenvoudig met een foamroller je rug kunt trainen.

Blijf Bewegen Video 5

In deze video laat Personal Trainer Chantal zien hoe je je core kunt trainen voor effectievere bewegingen en meer kracht en stabiliteit!

Blijf Bewegen Video 6

Met je eigen voorraadkast in de buurt is de verleiding groot om tijdens het thuiswerken te gaan snacken. Chantal geeft je tips om gezond en toch lekker te eten!

 


 
Blijf Bewegen Video 7

Tijd voor wat krachttraining van het bovenlichaam. Chantal laat je in deze video zien hoe je op een verantwoorde manier je armen kunt trainen.

Blijf Bewegen Video 8

Personal Chantal daagt je uit voor een HIIT training, oftewel een High Intensity Interval Training, waarbij je hartslag lekker omhoog gaat!

Blijf Bewegen Video 9

Kunnen de kids ook wel wat beweging gebruiken? In deze video laat Chantal samen met dochter Isabella zien hoe je samen thuis kunt trainen! 

 

Blijf Bewegen Video 10

Een rustgevende oefening voor body en mind is de Zonnegroet. Personal Trainer Chantal laat je precies ziet hoe het moet, zodat jij de dag ontspannen en weer helemaal in balans kunt beginnen.
Blijf Bewegen Video 11

Deze video gaat over skeeleren! Personal Trainer Chantal laat je zien hoe je snel uit de voeten kunt op skeelers, hoe je af moet zetten en, last but not least, hoe je moet remmen.

Blijf Bewegen Video 12

Een pittige krachttraining met dummbells staat in deze video centraal. Trainer Chantal geeft je tips om veilig en verantwoord te trainen met zware gewichten.

Blijf Bewegen Video 13

In deze video doet Chantal een SEQ training voor; zeer geschikt voor alle voetvlugge voetballers, tennissers en indoorsporters die tijdens quarantaine willen werken aan hun Speeld, Agility en Quickness!

 
 
Blijf Bewegen Video 14

Mooie, ronde billen, die willen we allemaal. Personal Trainer Chantal laat je aan de hand van deze video zien je hoe je dit resultaat kunt bereiken!

Blijf Bewegen Video 15

Daar is tie weer: de HIIT training! Een High Intensity Interval Training waarbij in een hoog tempo, keihard gewerkt wordt aan een conditie én kracht!

Blijf Bewegen Video 16

In deze video komen de schouders aan bod. Met behulp van Trainer Chantal en een weerstandsband heb jij binnen no-time sterke en gespierde schouders.

 
Blijf Bewegen Video 17

Hoe train je met een fitnessbal? Personal Trainer Chantal doet verschillende oefeningen voor waarmee je direct je core en rugspieren traint.  
Blijf Bewegen Video 18

In deze video doet Chantal samen met dochter Isabella een Kids-Workout voor. Doe mee met de circusoefening om de buikspieren van jou én je kind te trainen!

Blijf Bewegen Video 19

Fit blijven of worden? Begin met hardlopen. Personal Trainer Chantal neemt je mee naar buiten voor een beginnerscursus hardlopen.

Blijf Bewegen Video 20

Heb je de smaak van harlopen te pakken? Chantal geeft je twee oefeningen voor krachttraining waarmee jij je running skills kunt verbeteren.

 

Shop hier trainingartikelen voor thuis

Met de video's van onze Personal Trainer Chantal staat niks meer in de weg om aan jouw quarantaine workout te beginnen! Ben je niet in het bezit van de juiste trainingsartikelen? Geen nood! Op onze fitnesspagina vind je alles wat je nodig hebt om thuis in vorm te blijven.

 
 

Sorteren