Personal Training Blog


Nu jij waarschijnlijk meer tijd thuis doorbrengt dan ooit, is het belangrijk om te blijven bewegen maar ook voldoende te ontspannen. SPORT 2000 helpt je daar graag bij! Met deze Personal Training Blog krijg je handige tips waarmee je op weg geholpen wordt om lekker veel te bewegen maar ook genoeg te ontspannen. 
De onderwerpen van de blogs varieren van bewegen in en om het huis, tot yogasessies en van sporten tijdens je menstruatie tot het dragen van de juiste kleding. Voor elk wat wils dus, voor iedereen die zoekt naar de juiste balans.
Laat je informeren en inspireren door onze deskundige professionals of ga gewoon direct aan de slag! 
Alle sportartikelen en kleding zijn bovendien direct te bestellen op onze webshop. 

Personal Training Video's

Inspiratie nodig bij het thuis trainen? Onze eigen SPORT 2000 Personal Trainer Chantal geeft door middel van twintig korte video's de nodige Tips&Tricks voor een effectieve workout, vanuit haar eigen woonkamer.

Bekijk video's
 Blog #1 Hardlopen

Starten met hardlopen? Met deze 5 tips heb jij een vliegende start!

Lees meer
 
Blog #2 Shop lokaal!

Shop bij de lokale winkels bij jou in de buurt. Sport vanuit huis en support je tegelijkertijd jouw lokale (sport-) winkel! Dat is win-win!            

Lees meer
 
Blog #3 Zo word je fit in je eigen woonkamer

Hoog tijd voor een workout! Met deze 5 attributen word jij lekker fit in je eigen woonkamer.

Lees meer
 
Blog #4 Skeeleren

Een hele leuke manier om fit te blijven én een frisse neus te halen, alleen of samen, lekker skeeleren!                                                                  

Lees meer
 
Blog #5 Oefeningen met de kids

hardlopen met kids, het aangaan van de vele online challenges, een avondwandeling...Lees alles over de bewegen samen met de kinderen.

Lees meer
 
Blog #6 Killerbody

Hoe werk je aan een killerbody die het hele jaar door "summerproof'' is? Wordt topfit met deze oefeningen en voedingsadviezen.                                             

Lees meer
 
Blog #7 Zo blijf je in beweging!

Blijf in beweging en stimuleer je immuunsysteem. Lees alles over cardio oefeningen voor hart en longen zodat jouw conditie op peil blijft!

Lees meer
 
Blog #8 De fijnste Homewear

Welke kleding trek je aan als je thuis werkt en thuis sport? Bekijk de fijnste homewear om aan trekken tijdens het thuiswerken en het sporten.

Lees meer
 
Blog #9 Zo zet je 10.000 stappen per dag

Vind je wandelen saai? Er zijn verschillende apps ontwikkeld om je dagelijkse loopje een stuk uitdagender te maken! 

Lees meer
 
Blog #10 Corona-proof sporten

Een wereldwijd virus heeft grote gevolgen maar is geen excuus om te stoppen met sporten. Bekijk welke sporten je allemaal nog wél kunt beoefenen!

Lees meer
 
Blog #11 Hardlopen: goed voor lichaam en geest

Wil jij na een (thuis-) werkdag even goed je hoofd leegmaken? Hardlopen is de perfecte manier om zowel je lijf als je hoofd te ontspannen.

Lees meer
 
Blog #12 ASICS Sunrise Yoga Sessie

Wil jij de dag goed beginnen? Wellicht is yoga wat voor jou! Met de sunrise yoga sessie van ASICS in samenwerking met SPORT 2000 maak je kennis met de grondbeginselen van yoga en krijg je handvatten om de dag ontspannen te beginnen.

Lees meer
 
Blog #13 Bewegen tijdens je menstruatie

Wist je dat vrouwen gemiddeld tien jaar van hun leven ongesteld zijn? Het is dus geen overbodige luxe om professioneel advies te krijgen over sporten en bewegen voor, tijdens en na je menstruatie. Katja Kortenbroek, fanatiek hardloper en werkzaam bij Gentleday, vertelt je in deze blog alles wat je moet weten!

Lees meer
 
Blog#14 Omgaan met mentale druk

Druk, druk, druk! Soms zouden we willen dat er meer dan 24 uur in een dag zit om zo alles te kunnen doen wat onze aandacht vraagt. Hoe houd je alle ballen in de lucht en ga je om met mentale druk? Ervaringsdeskundige Valerie en Ilona geven je tips!

Lees meer
 
Blog #15 ASICS Sakura Collectie

De ASICS Sakura collectie is ontworpen speciaal voor vrouwen. Larissa van SPORT 2000 Hoorn neemt de proef op de som en probeert de kleding en schoenen zelf uit. Onder het toeziend oog van Erik van ASICS Benelux, die in drie video's toelicht welke technologieën gebruikt zijn voor een optimale damescollectie.

Lees meer