Nike Rising Fire

Zo vlak voor het begin van de voetbalcompetities lanceert Nike de Rising Fire collectie. De collectie bestaat uit vurige rode voetbalschoenen in de uitvoering van de Mercurial en het nieuwe model, de opvolger van de Magista, de PhantomVSN. Bekijk de Nike Rising Fire Collectie hieronder!

Nike Rising Fire Collectie bij SPORT 2000

Nike komt, zo vlak voor aanvang van de nieuwe competities, opnieuw met een collectie voetbalschoenen. De release van de Nike Rising Fire campagne betreft twee modellen Mercurial en het spiksplinternieuwe model: de PhantomVSN. De nieuwe collectie voetbalschoenen zijn uitgevoerd in dieprood met lichtrode details en zwart-grijze afwerking voor een zeer stijlvol geheel.

Nike Raised on Concrete Collectie 


Liever een neutrale kleur voetbalschoen? Al eerder deze maand kwam Nike met de Raised On Concrete Collectie; eveneens een opvallende collectie voetbalschoenen, maar dan met een neutraal design in lichtgrijs, geïnspireerd op de betonlook. Bekijk de collectie hier.

Nike op SPORT2000.nl


Benieuwd naar het totale Nike aanbod op SPORT 2000? Of liever topmodellen shoppen in de SALE? Bekijk hier het totale Nike aanbod op sport2000.nl en laat je verrassen door het ruime aanbod dames, heren, en kinderkleding, schoenen, voetbalartikelen en accessoires!