Kunstgrasschoenen adviespagina

Speel jij ook regelmatig voetbal op kunstgras? Wens je je ook meer grip op het kunstgrasveld? Dan koop je het beste kunstgrasschoenen. De korte noppen op de zool van kunstgrasschoenen staan dicht bij elkaar en zijn op een speciale manier bevestigd om meer wrijving aan te kunnen. Ook de upper heeft extra versteviging op de neus. De aangepaste functionele eigenschappen van deze voetbalschoenen zullen de kwaliteit van je spel enkel ten goede komen. Doordat de zolen aangepast zijn aan de ondergrond ben je sneller en flexibeler.

Algemene tips voor de aankoop van voetbalschoenen kunstgras

Let bij de aanschaf van kunstgrasschoenen op het volgende:

  • Een voetbalschoen moet perfect passen. Alleen dan kan je optimaal spelen. Kom daarom nieuwe kunstgrasschoenen aanpassen in de namiddag – als je voeten een normale grootte hebben - en breng de voetbalkousen mee die je normaal draagt.
  • Een voetbalschoen is persoonlijk. De perfecte kunstgras schoenen moeten afgestemd zijn op je spelerspositie en je spelerservaring, maar ook op de constructie van je voorvoet, hiel en zool.
  • Kies voor kuntsgrasvoetbalschoenen die je de nodige stabiliteit en steun geven. De juiste kunstgras schoenen kunnen onnodige blessures helpen vermijden.

Voor verdere info

Voor persoonlijk koopadvies voor voetbalschoenen kunstgras kan je terecht in een van onze winkels. Voor algemeen advies over voetbal kun je hier een kijkje nemen.

Bekijk onze kunstgrasschoenen