Adviespagina Wintersport Jacks en Vesten

wintersport jacks en vesten
Vul hier uw titel in

Eindelijk lijkt het erop dat de winter aangebroken is: er ligt genoeg sneeuw om de show te stelen en je kunsten op de piste te vertonen. Wil je goed opvallen tussen alle andere wintersport kampioenen,  dan zorg je er vooor dat je het verschil maakt met de juiste outfit! Ook op de piste geldt: de eerste indruk blijft hangen. Dus wil je gezien worden dan moet je zorgen dat, naast je techniek ook je outfit onder controle is. Maar niet alleen op de piste, ook daarnaast (of daarná) is het goed toeven in een comfortabele sweater of softshell jack. Zo kom je niet alleen een dag op de piste, maar ook de après ski goed door en ook nog in de juiste kleding.

Uitgebreide keuze
Comfortabel hoeft gelukkig niet te betekenen dat het fantasieloos of saai is of iedereen met dezelfde sweater aan rondloopt. Er zijn zo veel soorten wintersport vesten te koop dat het bijna moeilijk is om een keuze te maken. Ben je op zoek naar een hoody,  een skipully met een col, een rits, effen of met zo'n heerlijk traditionele Noorse print? Gebreid of van een zacht fleece stofje? Je zegt het maar! Bij SPORT 2000 is er keuze genoeg om je eigen individuele stijl te behouden of om op te vallen door met een aparte print een fashionstatement te maken. 


Comfortabel op de piste
Leuk of niet, comfort staat bij wintersport vesten en jacks natuurlijk voorop. Het is belangrijk dat ze voldoen aan verschillende eisen: ze moeten warm zijn zonder benauwd aan te voelen, zweet afvoeren, de wind tegenhouden en daarnaast wil je je ook nog soepel kunnen bewegen. 
Een softshell jack ademt goed maar beschermt je niet optimaal tegen neerslag als regen of sneeuw. Een beetje regen zal geen probleem zijn, maar bij veel sneeuw of onvoorspelbaar weer past een gevoerde ski- of snowboardjas beter. Overigens is harde wind geen enkel probleem; een goed softshell jack is volledig winddicht. Heb het geluk van een zonnige wintersport vakantie? Dan is een softshell jack een prima buitenste laag. Draag het over een warme fleece of skipully heen voor een comfortabel gevoel.

Naar jacks en vesten