Adviespagina winteraccessoires

Ben je van plan om op wintersport te gaan maar ben je nog op zoek naar passende ski's, skibrillen of andere wintersport accessoires? Of wil je deze winter gewoon warm en in stijl op de fiets zitten of op de trein wachten? Laat je dan inspireren door de deskundigen van SPORT 2000. Een muts, sjaal en handschoenen zijn tijdens Hollandse koude dagen, maar ook voor wintersporters geen overbodige luxe. Onze winteraccessoires zijn van winterse topmerken als Brunotti, Reusch en Barts. Ze  verzekeren je van warme handen, een warm hoofd en een warme nek en bovendien zijn de kleurrijke accessoires een absolute aanvulling op je winterse outfit. En wat is er nou fijner dan goed ingepakt het winterse weer tegemoet te treden?

Ruim aanbod winteraccessoires
Roze wanten, rode sjaals, blauwe mutsen, mutsen met een gekke print, je kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het aan. De winteraccessoires in onze collectie zijn niet alleen warm, maar zorgen er ook voor dat je mooi afgekleed ten tonele kunt verschijnen. Kies voor een gevoerde beanie en een grote col of sjaal en zorg dat je afhankelijk van het weer hele dikke, of juist iets dunnere handschoenen aantrekt. Echte koukleumen kiezen voor wanten; misschien iets minder praktisch maar je hebt gegarandeerd warme handen.

 
De juiste maat

Om erachter te komen welke maat handschoenen je hebt, kun je de omtrek van je hand (zonder de duim) meten. Bekijk vervolgens onderstaand schema voor een idicatie van jouw handschoenmaat. Voor merkspecifieke maten, bijvoorbeeld de Barts Kids handschoenen en wanten, kun je ook altijd de maattabel op de productpagina raadplegen.

Omvang in cm 12 13 14 14.5 15 15.5 16 16.5 17
18 19 20.5 22 23 24 26 27 29
Maat 1 2 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 11
Junior - XS XS S S M M L L XL XL - - - - - - -
Dames - - - - - XS XS S S M M L L XL XL - - -
Heren - - - - - - - - - - S S  M M L L XL XL