Adviespagina skibroeken

advies skibroeken
Skibroeken en Snowboardbroeken

Op de lange latten of op de snowboard de pistes af; veel Nederlanders trekken jaarlijks naar de wintersportgebieden om daar te skiën of te snowboarden. Natuurlijk kun je deze heerlijke sport alleen beoefenen met een goede voorbereiding. Met de juiste uitrusting is de wintersportvakantie een feest! Een belangrijk basisonderdeel van de uitrusting is de skibroek. Bij SPORT 2000 vind je een uitgebreid assortiment wintersportartikelen, waaronder ook vele soorten broeken speciaal voor het skiën en snowboarden.

De juiste skibroek/snowboardbroek

Een skibroek moet in eerste instantie comfortabel zitten, maar daarnaast ook bescherming bieden tegen de winterse weersomstandigheden. Maar waar moet je op letten bij het kopen van een skibroek?

- Met skiën of snowboarden ben je actief aan het sporten. Een broek met genoeg bewegingsvrijheid is dus een absolute must.
- Ook moet een broek sneeuw- en winddicht moet zijn. Getapete naden zorgen ervoor dat je broek al het vocht en de wind buiten houdt.
- Een skibroek moet warm zijn, maar tegelijkertijd ook ademen. Transpiratievocht moet worden afgevoerd, zodat je lichaam droog blijft.
- Isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat je, ook als je stil staat of in de skilift zit, warm blijft.
- Wil je liever een dunnere skibroek? Zorg dan zelf voor een extra isolerende laag, met bijvoorbeeld een thermo-onderbroek of fleecebroek.
- Let bij het kiezen van een broek op het model en de hoogte van de taille, in combinatie met de lengte van de jas, zodat je van top tot teen goed beschermd bent en warm blijft.

Modieus de berg af
Naast comfort en veiligheid wil je er op de piste natuurlijk ook modieus en sportief uitzien. Bij SPORT 2000 is ruime keus voor iedereen! Alle topmerken zoals o.a. Falcon en Brunotti zijn verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Combineer je outfit met onze andere producten zoals: wintersportjassen en andere wintersportaccessoires voor een optimale winterse outfit. 
SPORT 2000 wenst je een geweldige wintersportvakantie toe!

Wintersportbroeken