Adviespagina Mutsen en Sjaals

advies mutsen en sjaals

De temperatuur duikt in de winter regelmatig onder het vriespunt, wat in combinatie met de typische Nederlandse wind extra koud aan kan voelen. Maar ook als je op reis of op wintersport gaat, wil je natuurlijk warm blijven. De expert in sportkleding, SPORT 2000, heeft, naast lekkere warme jassen en broeken, ook een groot assortiment mutsen en sjaals. Zo blijven je hoofd en nek goed beschermd tegen wind, kou en neerslag. En om het af te maken zien de mutsen en sjaals die je bij ons koopt er ook nog eens supertrendy uit!


Ook een muts kan er hip uitzien
Barts is een bekende Nederlandse producent van beachwear en winteraccessoires. Ten tijde van de oprichting waren er louter handgemaakte zwembroeken op het strand aan de man gebracht. Tegenwoordig zijn het prachtige professionele producten. Het Amsterdamse bedrijf laat zien dat de mode ook bij winterkleding zijn intrede heeft gedaan. Een muts of sjaal uit de collectie is niet alleen warm, maar heeft ook een uniek ontwerp. Zo kun je een muts uitkiezen met verschillende kleuren, trendy designs of juist met een stijlvolle, neutrale kleurstelling. Motiefjes, prints en teksten behoren de laatste jaren ook tot de absolute wintertrends en dit alles zie je terug in de ruime collectie met mutsen en sjaals.

Een warme nek met een goede das
Een goede sjaal zorgt ervoor dat je nek lekker warm blijft. Zo loop je minder risico om kou te vatten. De dassen van Barts zijn er in verschillende kleuren en maten. Denk hierbij aan neutrale kleuren als rood, zwart en grijs of felle eigentijdse tinten als mintgroen en oranje. Ook een colsjaal behoort tot de mogelijkheden en is bovendien superpraktisch in gebruik!

Naar alle mutsen