Adviespagina Hardloopjacks

Hardloopkleding

Elke beginnende hardloper krijgt wel eens op een vervelende manier te maken met het feit dat hij of zij te weinig goede kleding heeft om aan te trekken. Voor je het weet treedt de herfst in en dan is het een must om in het bezit te zijn van een goed hardloopjack. Zorg er dus voor dat je in het najaar goed voorbereid de deur uit kan gaan.  Naast een hardloopjack kun je je collectie aanvullen met nog een paat andere praktische items. Zo kun je ook tijdens koude weersomstandigheden je hardlooproutine voortzetten. Een lange broek en goede sokken zorgen ervoor dat je benen lekker warm blijven. Daarnaast houden een shirt, eventueel met lange mouwen, en een hardloopjack je bovenlichaam op temperatuur. 

De voordelen van een hardloopjack

Het dragen van een hardloopjack biedt vele voordelen waardoor je moeiteloos door gure weersomstandigheden zoals sneeuw en regen loopt. Ook in de wintermaanden kun jij je goede gewoontes gewoon vol houden! je zult zien dat, met de juiste kleding, het helemaal niet zo erg is om in de kou te lopen en het heerlijk ontspannen is om zo een frisse neus te halen. De belangrijkste voordelen van een hardloopjack hebben we hier voor je op een rijtje gezet:

-Een hoge kraag en lange mouwen met elastieken boorden houden je nek en armen lekker warm en houden de mouwen op de plaats.
-Een goede bescherming tegen harde wind
-Goede afvoer van transpiratievocht waardoor je geen 'nat' gevoel krijgt tijdens het lopen
-Bescherming tegen de regen
-Ventilatiepanelen die oververhitting voorkomen
-Een goede pasvorm voor voldoende bewegingsvrijheid

De jassen in onze collectie zijn met zorg geselecteerd op basis van populariteit en kwaliteit. Er is keuze tussen verschillende merken, modellen en kleuren en onze hardloopjacks zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren.

Alle hardloopjacks