Adviespagina Hardloopaccessoires

hardloopaccessoires
Hardloopaccessoires kopen? Bekijk ons brede assortiment hardloopaccessoires

Met een hardloopbroek, hardloopshirt, hardloopjack en hardloopschoenenis de basis voor een goede loopoutfit gelegd. Maar wanneer de dagen korter worden, de temperatuur daalt en je merkt tijdens het lopen dat het prettig zou zijn om een muts en handschoenen te hebben, dan wordt het tijd om je eens te oriënteren op een paar handige hardloopaccessoires. SPORT 2000 helpt je graag op weg!

Warm blijven
Als het kouder wordt, is het belangrijk om warm te blijven tijdens het hardlopen. Speciale hardloopmutsen, handschoenen en hoofdbanden kunnen daarvoor zorgen. Deze hardloop accessoires zijn van speciaal materiaal gemaakt waarmee de wind buiten blijft en het zweet wordt afgevoerd, zodat je droog en comfortabel blijft.

Veilig naar buiten
In het donker hardlopen kan prima, maar zorg er wel voor dat je goed zichtbaar bent. De meeste hardloopkleding is voorzien van reflecterende accenten, maar in echt donkere gebieden is dat onvoldoende. Door goede verlichting te gebruiken en een reflectievest te dragen weet je zeker dat je niet over het hoofd wordt gezien en kun je in alle veiligheid als hardloper deelnemen aan het verkeer terwijl het donker is.

Nooit meer dorst
Zeker voor langeafstandslopers is het belangrijk om goed te blijven drinken onderweg. Je verliest tijdens het hardlopen veel vocht en het niet tijdig aanvullen kan voor duizelingen en uitdroging zorgen. Ook voor en na het hardlopen moet je voldoende drinken om je lichaam te geven wat het nodig heeft. Je zult zien dat je ook beter kan presteren! Met een drinkgordel of grote bidon heb je altijd genoeg drinken bij je.

Je favoriete muziek altijd bij je
Met een telefoonhouder heb je jouw favoriete muziek altijd bij de hand. De beat van je favoriete nummers kan je net dat beetje energie geven, of helpen om in hetzelfde ritme te blijven lopen. Daarnaast zijn er ook handige hardloop podcasts beschikbaar, die je stap voor stap begeleiden bij het halen van je doelen.
De houder maak je vast om je bovenarm, zodat je geen last hebt van een bungelend gewicht en je telefoon ook beschermd is tegen vallen. De telefoonhouder is waterdicht dus bij regen kun je probleemloos onder begeleiding van je favoriete artiest of hard.

Hardloopaccessoires