adidas Advancement Pack

De F50! Terug van weggeweest!

Deze legendarische F50 van adidas maakt deze zomer zijn comeback in een volledig flitsend nieuwe en verbeterde uitvoering. Het ‘X hoofdstuk’ wordt met deze herintroductie afgesloten en waar Messi ooit het F50 verhaal begon, is het niet vanzelfsprekender dat deze twee iconen weer op het veld samenkomen!

“Engineered for speed”

Deze iconische voetbalschoen was vroeger al de favoriet van menig voetbalspeler vanwege zijn snelheid en design.  De ingenieurs van adidas gingen in gesprek met diverse testpanels, waaronder ervaren voetbalspelers om hun ervaringen te bundelen in de nieuwe F50 voetbalschoen.

Wat deze voetbalschoen en het ontwerp puur gericht op snelheid zo bijzonder maakt zijn de FIBERTOUCH bovenkant die de juiste ondersteuning en demping biedt in combinatie met de COMPRESSIE van de vastzittende tong. Het SPRINTWEB van 3D TEXTUUR  zorgt voor een beter balcontact tijdens een dribbel op hoge snelheid en het 360 SPRINTFRAME; bestaande uit een anatomische zoolplaat en hielbevestiging, zorgt ervoor dat jij optimaal kunt accelereren en maximale snelheid maakt tijdens jouw spel!

Kortom, ben jij een beginnende voetballer of een professional? De F50 helpt jou beter en vooral sneller te presteren op het veld.

Shop F50
adidas Advancement Pack

Naast de nieuwe F50 brengt adidas een volledig nieuw pack uit. Het “Advancement Pack”. Dit pack bevat uiteraard ook de populaire Predator en de stijlvolle Copa in een flitsend gekleurd nieuw jasje.

Begin jij jouw nieuwe voetbalseizoen en ga jij voor vooruitgang?

Bekijk collectie

Sorteren