WK-actie - Gratis SPORT2000 Voetbal

WK ACTIE – GRATIS SPORT 2000 VOETBAL!

Zondag 20 november gaat het wereldkampioenschap voetbal van start in Qatar. Na het missen van het WK voetbal in 2018 wordt dit jaar weer het eerste Wereldkampioenschap voor Oranje sinds zij in 2014 3de werden. De Oranje ploeg onder leiding van Louis van Gaal speelt thuis in het oranje tenue van de KNVB en Nike, waarin je in het oranje van het shirt de donkere vegen van de Nederlandse leeuw kan terug zien. Het uitshirt is dit jaar weer in het heldere koningsblauw. 

Zolang de voorraad strekt krijg je bij aankoop van een oranje shirt in onze lokale winkel een speciale SPORT 2000 Voetbal cadeau! 

Bekijk Oranje-shirt
Persoonijk voetbaladvies van onze experts

Wil jij net als Virgil van Dijk een professioneel voetballer zijn? En doe jij er alles aan om het beste uit jezelf te halen op het veld? Daar horen de beste voetbalmaterialen bij, zoals bijvoorbeeld goede voetbalschoenen om te voorkomen dat je blessures krijgt, maar ook om zo optimaal mogelijk te kunnen spelen. Want een aanvaller heeft bijvoorbeeld andere schoenen nodig dan een verdediger. 

Wij van SPORT 2000 Home of Experts adviseren jou graag in onze winkel en kunnen jou laten zien welke voetbalschoenen, kleding en accessoires voor jou het beste zijn.  

Bekijk hier welke SPORT 2000 winkel bij jou in de buurt zit!

Vind jouw winkel
Bekijk onze volledige voetbalcollectie

Snelle wendingen, optimale grip en maximale snelheid met de verschillende voetbalschoenen van de merken Nike, adidas en Puma.


 
 WK info

Wil jij meer weten over de spelers, de historie, het programma en de uitslagen bijhouden? Check dan de site van de KNVB voor meer informatie.

Bekijk hier
Teamwear

De Teamwear brochures van Nike en adidas staan boordevol comfortabel zittende sportkleding, gemaakt van de meest innovatieve materialen, die erop gericht zijn om jou én jouw team beter te laten presteren tijdens het sporten! 

Bekijk teamwear
Oranje is de kleur!

Zou het weer gebeuren denk je? Dat alles in Nederland weer oranje kleurt? We gaan het zien, maar mocht je voorbereid willen zijn en hou jij van oranje? Voor jou speciaal alle oranje voetbalmaterialen op een rij

Bekijk Oranje