Naar boven
volleybal
volleybal
volleybal

Volleybal

Volleybal is een snelle sport, waarbij je fysiek actief bent en alles draait om wendbaarheid en kracht. Bij volleybal zijn er verschillende speelstijlen, waarbij het belangrijk is dat je schoenen draagt die daarop aansluiten. Ook is het belangrijk om de juiste bescherming te dragen om blessures te voorkomen.
Kies een categorie
Sorteren

Volleybal

Kies de juiste schoenen bij jouw persoonlijk speelstijl

Binnen de volleybal sport zijn er meerdere speelstijlen te onderscheiden. Ongeacht jouw vaardigheden heb je i nde basis schoenen nodig met een goede grip, voldoende demping om je enkels en knieën te ontzien en genoeg stabiliteit zodat je ook tijdens onverwachte bewegingen stevig op je voeten blijft staan. Voor verdedigers is het belangrijk dat de nadruk ligt op de stabiliteit, zodat je zelfverzekerd en krachtig kunt serveren.  In een aanvallende positie moet je juist hoog kunnen springen waarbij demping en schokabsorptie essentieel zijn. 
Bij SPORT 2000 vind je een ruim aanbod met volleybalschoenen die aan alle voorwaarden voldoen. Bekijk zeker even de ASICS collectie en het aanbod van Mizuno.