SPORT 2000 DE JONGE SPORT STADSKANAAL

SPORT 2000 DE JONGE SPORT STADSKANAAL

Over SPORT 2000 DE JONGE SPORT STADSKANAAL

 
 
Winkelnaam

De Jonge Sport is al ruim 50 jaar de all round sportspeciaalzaak in Stadskanaal en omgeving. Bij ons staat de klant altijd op nummer 1.

We verkopen o.a. voetbalschoenen, bespannen rackets, waxen een setje skies, maken een hardloopanalyse en voorzien een trainingspak van een clublogo. En terwijl we dit doen informeren we bij onze klant naar de sportprestaties, hoe de vakantie is geweest of naar de kleinkinderen. Een persoonlijke touch vinden we erg belangrijk.

We helpen beginnende en gevorderde sporters met het enthousiast maken en blijven voor hun sport. Daarom is het belangrijk dat je zelf ook sport.

Ook belangrijk, productkennis, want hoe help je die sporters nou aan de juiste materialen? Heb je zelf al een beetje kennis, dan gaan we je op expert niveau brengen. Niet, dan zul op research moeten, dit kan uiteraard onder werktijd, in de vorm van webinars, leveranciers of je collega’s.

Ons team is gezellig, actief op social media, kan tegen een tikje hectiek en kan snel schakelen tussen werkzaamheden en klanten.

Pas je bij dit team? Kom ons dan versterken! We zoeken een collega voor tussen de 20 en 30 uur per week, de zaterdag hoort hierbij. 

 Solliciteren kan via: dejongesport@xs4all.nl

Winkelnaam
Specialisatie  
Voetbal                                   
Hardlopen  
Tennis  
Badmode  
Wintersport  
 
 
 
 

Andere filialen in de buurt

Brinkstraat 33
9411 KK Beilen
(+/- 37.6km)
Dijkstraat 72-74
9901 AV Appingedam
Oldenzaalsestraat 12
7591GM Denekamp