SPORT 2000 ABSOLUTE TEAMSPORT FREE-KICK DEN HAAG

Over SPORT 2000 ABSOLUTE TEAMSPORT FREE-KICK DEN HAAG

SPORT 2000 ABSOLUTE TEAMSPORT FREE-KICK DEN HAAG is al sinds 1973 de voetbalspecialist van Den Haag en wijde omgeving! Wij hebben altijd de nieuwste top collecties voetbalschoenen (ook indoor/zaal) en kleding van onder andere Nike en Adidas in ons assortiment. In onze nieuwe winkel aan De Savornin Lohmanplein vindt u een groot aanbod fan-producten zoals club- en landentenues en pakken. Ook hebben wij een ruime keuze in voetbal lifestyle producten en hockey artikelen.

Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment accessoires van diverse merken voor sokken, ballen, scheenbeschermers, keepershandschoenen en sporttassen.
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van tenues en het aankleden van teams voor clubs, verenigingen, scholen en bedrijven. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Spelers, trainers en clubs kunnen bij ons terecht voor bestellingen voor veldmaterialen zoals bijvoorbeeld pionnen, doelen, netten, waterkratten en trainings-ladders.

U kunt bij ons de eerste twee uur gratis parkeren op het parkeerdak en wij zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Graag tot ziens in onze winkel voor al uw voetbal -en hockeyproducten!

 

Specialisatie
Voatbal, casual, hockey

Service
Bedrukken, Verzorging boarding, reclame en belettering, Verzilveren Freebees, Nationale Sport&Fit card, VVV-cadeaubon, VVV-cadeaucard

Relaties
ADO Den HaagSV Die HagheDuindorp SVHSV DunoSV ErasmusGSC ESDORKSV GDAHBSsv HMSHvv Katwijksv LoosduinenHVV ODBREMOSVV ScheveningenSVHQuickVCSHC HDSDubbel Zes Korfbalvereniging

 
 
 
 

Andere filialen in de buurt

(+/- 5.9km)
Prins Willem Alexander Promenade 87
2284 DJ Rijswijk
(+/- 7.8km)
Koningin Julianaplein 14b
2274 JD Voorburg
(+/- 8.5km)
Emmastraat 6
2671 ET Naaldwijk