Puma Future & Ultra testers gezocht


3 TESTERS GEZOCHT voor de nieuwe Puma Future & Ultra uit het Supercharge Pack

Ben jij die aanvaller of verdediger waar niemand langs komt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De nieuwste Future & Ultra voetbalschoenen van Puma staan voor snelheid, flexibiliteit en wendbaarheid. De Future met zijn goede pasvorm is ontworpen voor optimaal balgevoel en controle. De Ultra is licht, ontworpen voor snelheid en biedt je maximale stabiliteit en ondersteuning. 
Dus ben jij een verdediger of aanvaller en zoek jij de perfecte voetbalschoen? Geef je dan snel op en misschien word jij één van onze testers!Voorwaarden tester: 

- Ik speel voetbal bij een voetbalclub, ik ben actief op Instagram met een voetbalaccount en ik wil de nieuwe voetbalschoenen Future of Ultra uit het Supercharge Pack van Puma testen.
- Ik kan de voetbalschoenen ophalen van 28 januari t/m 4 februari bij 1 van de 2  Absolute Teamsport winkels in Rotterdam of Haarlem of bij een SPORT 2000 in de buurt.  
- Ik ben beschikbaar in de periode van 28 januari t/m 18 februari om de schoenen te testen en het hieronder gevraagde beeldmateriaal te maken en te posten op mijn account.
- Ik geef hierbij toestemming om mijn beelden te gebruiken voor commerciële doeleinden t.b.v. de promotie van de Future of Ultra van Puma, ABSOLUTE TEAMSPORT & SPORT 2000.
- Het formulier wordt naar waarheid ingevuld en hierbij conformeer ik dat ik het gevraagde beeldmateriaal zal produceren binnen 3 weken na het ontvangen van de testmaterialen.
- Bij deelname wordt automatisch toestemming gegeven voor gebruik van persoonsgegevens bij marketingdoeleinden van SPORT 2000 waaronder de nieuwsbrief.Beeldmateriaal wat jij voor ons maakt:

1. Story van de bekendmaking testers delen!
2. Story van het ophalen van de schoenen bij de SPORT 2000 of ABSOLUTE TEAMSPORT winkel + door ons opgegeven @tags & #hashtags
3. Fotopost met goede foto’s van het testen en een story van deze post + door ons opgegeven @tags & #hashtags
4. Reel van minimaal 20 seconden van het testen van de schoenen en een story van deze post + door ons opgegeven @tags & #hashtags

Ik wil testen!