Testers gezocht!


3 TESTERS GEZOCHT

Wil jij als snelste over het veld vliegen? Ben jij actief op social media? 

Meld je dan hier aan!
 

Meld je dan nu aan om de nieuwe Mercurial Air Zoom voetbalschoenen te testen! 

De vernieuwde Mercurial Air Zoom van Nike houdt jouw voeten op natuurlijke wijze vast in de zogenoemde ‘Speed Cage’, de huid van de schoen. Het biedt optimale ondersteuning en geeft flexibiliteit door het minimale gewicht van de schoen. De hielnoppen zijn voor de snelle acceleraties en verandering van richting en het nauw aansluitende bovenwerk van de schoen op de wreef zorgt voor de nauwkeurigheid van jouw schot.

Zou jij 1 van onze testers willen zijn? Check de voorwaarden hieronder, geef je snel op en wie weet word jij 1 van de testers van de nieuwe Mercurial Air Zoom uit het Lucent Pack van Nike.

Voorwaarden tester:
-Ik speel voetbal bij een voetbalclub, ik ben actief op Instagram met een voetbalaccount en ik wil de Nike Mercurial Air Zoom voetbalschoenen testen.
-Ik kan de voetbalschoenen ophalen (in de periode 5 t/m 11 september) bij één van de Absolute Teamsport winkels (Rotterdam/Haarlem) of bij een SPORT 2000 winkel in de buurt.
-Ik ben beschikbaar in de periode van 5 t/m 18 september om de schoenen te testen en het hieronder gevraagde beeldmateriaal te maken en te posten op mijn account.
-Winnaars worden uiterlijk week 36 per mail benaderd.

Beeldmateriaal dat jij voor ons maakt:
1) Story van het ophalen van de schoenen bij de SPORT 2000 of ABSOLUTE TEAMSPORT winkel 
2) Eén Fotopost met goede foto’s van het testen, story van deze post
3) Eén Reel van minimaal 20 seconden van het testen van de schoenen, story van deze post

-Ik geef hierbij toestemming om mijn beelden te gebruiken voor commerciële doeleinden t.b.v. de promotie van de Nike Mercurial Air Zoom, ABSOLUTE TEAMSPORT & SPORT 2000.
-Met deelname aan deze actie schrijf ik mij automatisch in voor de nieuwsbrief van ABSOLUTE TEAMSPORT & SPORT 2000.
-Bovenstaand formulier is naar waarheid ingevuld.