Betaalinformatie

Er zijn meerdere mogelijkheden om je bestelling in de SPORT 2000 webshop te betalen.

iDEAL
Als je in het bezit bent van een Nederlandse bankpas, kun je er voor kiezen om met iDEAL te betalen. Je doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Vervolgens reken je af in de vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Riverty
Riverty voert voor SPORT 2000 het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt via de digitale factuur betalen tot een bedrag van € 250,-.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Voor het gebruik van Riverty rekent SPORT2000.nl €0,95 aan servicekosten. Deze servicekosten worden vermeld in het bestelproces.

U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

Lees hier de acceptatie en betalingsvoorwaarden van Riverty.

Creditcard
Kies je er voor om per creditcard te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving waar je jouw creditcardgegevens kunt invoeren. Visa, MasterCard en American Express. Let op: als je met creditcard betaald hebt kan het tot 6 weken duren voor een terugbetaling plaats vindt.

PayPal
Met PayPal kun je je bestelling direct en eenvoudig betalen. Je komt terecht op een PayPal betaalscherm waar al je betaalgegevens reeds zijn ingevuld.

MisterCash
Kies je er voor om met MisterCash te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van je eigen bank. Daar kun je vervolgens je kaartgegevens invoeren.

SPORT2000 Giftcard
Met een SPORT2000 Giftcard kun niet alleen in de winkel betalen maar ook online is deze te gebruiken. Meer informatie over de SPORT2000 Giftcard vind je hier.

Klantenservice