ASICS GEL-NIMBUS 25


ASICS NIMBUS 25
Gel- Nimbus 25

ASICS tilt de grenzen van hardloopcomfort naar een hoger niveau met het nieuwe model de GEL-NIMBUS™ 25. Het model wat ontworpen is om elke hardloper het uplifting effect van hardlopen op body en mind te laten ervaren! Hardlopen ervaren zoals nooit tevoren.

In een onafhankelijke comforttest onder leiding van het Biomechanics Lab in Zuid- Australië werd de GEL-NIMBUS™ 25 schoen door hardlopers beoordeeld als de meest comfortabele hardloopschoen t.o.v. andere modellen van concurrenten.

Meer demping en een zijdezachte landing zorgen voor de ultieme hardloopervaring en zoals Dr. Chris Bishop PhD uitlegt: “Comfort is een perceptiefactor die geen biomechanische variabele is en niet voor elk individu hetzelfde is. De resultaten van dit onderzoek zijn echter overtuigend: de GEL-NIMBUS™ 25 was statistisch gezien de meest comfortabele hardloopschoen”.

Shop nu!

  


specifics
Specifics

EXTRA DEMPING
Nieuw lichtgewicht en energieke FF Blast Plus Eco demping met 20% meer schuim in de zool voor extra demping!

ZACHTERE LANDING
Een verbeterde schokabsorptie, zachtere landingen en soepelere overgangen door de nieuwe PureGEL technologie. Je landt zachter dan ooit tevoren!

EEN HARDLOOPERVARING OP MAAT
De zachte materialen en vorm van de schoen past perfect op jouw voet en de instap was nooit gemakkelijker..

Shop nu!

 


Zachtere landingen, soepele overgangen, lichtgewicht, extra demping met gemakkelijke instap” – de meest comfortabele schoen ter wereld, ASICS

 
ASICS NIMBUS 25 Dames
ASICS NIMBUS 25 heren
Vind een SPORT2000 winkel
 
ASICS NIMBUS 25
Nimbus 25 dames


Bekijk hier de ASICS GEL-NIMBUS 25 voor dames.

Shop nu
Nimbus 25 heren


Bekijk hier de ASICS GEL-NIMBUS 25 voor heren.

Shop nu