ASCIS NIMBUS 25 Testers Gezocht

ASICS GEL NIMBUS 25

3 TESTERS GEZOCHT voor de nieuwe Gel-Nimbus 25 van ASICS

Zoek jij de meest comfortabele hardloopschoen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

ASICS start het jaar 2023 met een vernieuwd model van de Gel-Nimbus 25. “De meest comfortabele hardloopschoen tot nu toe!” Zachtere landingen dan ooit tevoren met de nieuwe PureGel technologie voor verbeterde schokabsorptie en soepelere overgangen tijdens het hardlopen. Het lichtgewicht en energieke FF BLAST PLUS Eco-demping met 20% meer schuim onder de voet zorgt voor nog meer demping bij het landen. Door de zachtere en rekbare materialen heb je een gemakkelijke instap en past de vorm zich aan jouw voet aan.  

Kortom… “met deze schoenen krijg je de ultieme hardloopervaring op maat”   

Dus ben jij die hardloper die op zoek is naar een hardloopervaring op maat? Geef je dan snel op via onderstaand formulier!

Check de voorwaarden hieronder en geef je snel op en wie weet word jij 1 van de testers van de nieuwe Gel-Nimbus 25 van ASICS. 


Voorwaarden tester: 

-Ik loop regelmatig hard en ik ben actief op een eigen Instagram account
-Ik kan de ASICS hardloopschoenen ophalen (in de periode  van 15 februari t/m 22 februari) bij een van de SPORT 2000 winkels in de buurt
-Ik ben beschikbaar in de periode van 15 februari t/m 8 maart om de schoenen te testen en het hieronder gevraagde beeldmateriaal te maken en te posten op mijn account
-Winnaars worden week 7/8 per mail benaderdBeeldmateriaal wat jij voor ons maakt:

1. Story van de bekendmaking testers delen!
2. Story van het ophalen van de schoenen bij de SPORT 2000 winkel*
3. 1 Fotopost met goede foto’s van het testen en een story van deze post* 
4. 1 Reel van minimaal 20 seconden van het testen van de schoenen en een story van deze post* 

* + door ons opgegeven @tags & #hashtags 


-Ik geef hierbij toestemming om mijn beelden te gebruiken voor commerciële doeleinden t.b.v. de promotie van de Gel-Nimbus 25 van ASICS en SPORT 2000. 
-Bovenstaand formulier is naar waarheid ingevuld en hierbij conformeer ik dat ik het gevraagde beeldmateriaal zal produceren binnen 3 weken na het ontvangen van de testmaterialen. 
-Bij deelname wordt automatisch toestemming gegeven voor gebruik van persoonsgegevens bij marketingdoeleinden van SPORT 2000 waaronder de nieuwsbrief. 
-Medewerkers van ANWR-GARANT zijn uitgesloten van deelname. 

Ik wil testen!