Naar boven

ACTIE: 2-DAAGSE SKIPAS T.W.V. € 92,-

BIJ BESTEDING VAN € 200,- AAN WINTERSPORT ARTIKELEN

Deze actie duurt van 15 oktober t/m 31 december 2018 bij de 7 wintersportspecialisten en op SPORT2000.nl en OP=OP. 
De wintersport specialisten van SPORT 2000 vind je in onderstaande plaatsen:

         SPORT 2000 van der Feer in Bolsward
         SPORT 2000 Veneboer in Drachten
         SPORT2000 van den Berg in Driebergen 
         SPORT 2000 Bouchier in Hoorn
         SPORT 2000 de Jonge Sport in Stadskanaal
         SPORT 2000 Sporthuis Olympia in Veldhoven
         SPORT 2000 Colada in Weert

Hoe werkt de actie?


  • Van 15 oktober t/m 31 december 2018 ontvang je bij aankoop van € 200,-- aan wintersport artikelen een voucher; zowel bij de wintersportspecialisten van SPORT 2000 als bij een bestelling via sport2000.nl.
  • Bij een online bestelling op sport2000.nl ontvang je jouw code automatisch (dit kan tot maximaal 7 dagen duren) op jouw e-mail adres waarmee je jouw bestelling hebt gemaakt.
  • Op elke voucher staat een unieke code. Je gaat vervolgens naar de website van Zugspitz Arena  waar je de code intikt en hiermee een tegoedbon krijgt voor een 2-daagse skipas voor de Tiroler Zugspitz Arena. Deze print je uit. Let op! De voucher kan tot 31-01-2019 geactiveerd worden
  • Je kunt de tegoedbon inwisselen bij de loketten van de skibanen van de Tiroler Zugspitze. Let op! De tegoedbon kan tot 22-04-2019 ingewisseld worden bij de skibanen van de Tiroler Zugspitze. Je kunt maximaal 1 tegoedbon inwisselen per persoon.
  • De tegoedbon is persoonsgebonden, kan niet contant worden uitgekeerd of aan derden worden verkocht en kan alleen worden ingewisseld voor een 2-daagse skipas door het overleggen van een officieel identiteitsbewijs met foto.


   Van 15 oktober 2018 t/m 22 april 2019 kan je 2 dagen gratis wintersporten in dit gebied!


   Waar ligt de Tiroler Zugspitz Arena?

   Ehrwald is de grootste plaats in het gebied en ligt aan de voet van het skigebied de Zugspitze. Het is een zeer uitgebreid skigebied en je kunt hier tot bijna 3.000 meter hoog skiën! Het is een prachtig skigebied tussen verschillene leuke dorpen. Vanaf Utrecht is het 810 km rijden met de auto naar Ehrwald.

   Zeven keer genieten: piste-hoppen
   Tolvrij naar het skiplezier: 139 pistekilometers en 48 bergbanen verdeeld over zeven gevarieerde skigebieden – van het gletsjerskiën op het plateau van de Zugspitze tot de zonnige pistes op de Ehrwalder Alm, op de Wettersteinbahnen, in Biberwier, Berwang en Lermoos: hier vinden wedstrijdcarvers, recreatieskiërs, mini-skiërtjes en beginners het gebied van hun dromen.
   Après-ski op z'n Tirools
   Ver weg van de drukte op de pistes: in de Tiroler Zugspitz Arena kun je heel ontspannen een dagje skiën afsluiten. In de hutten zorgen lokale musici voor entertainment met een gemoedelijke sfeer. Ouders verrassen hun kinderen voor het slapen gaan met een avondje rodelen. Buiten de pistes kan de winterse wonderwereld van de Tiroolse bergen met sneeuwschoenwandeltochten en fakkeltochten worden verkend.
   Afdaling met flink wat pk's: een rit met de pistebully
   Co-piloot gezocht: volwassenen (met of zonder kind) kunnen zich dagelijks vanaf 16.00 uur aanmelden voor een rit met de pistebully (max. één volwassene en één kind). Direct naast de bestuurder van de pistebully ervaar je hoe 9 ton gewicht en 390 pk het skigebied in een mum van tijd weer prepareren.
   Een hart voor gezinnen: skigebied met charme
   Gezinnen van harte welkom: de kleinere en gevarieerde skigebieden van de Tiroler Zugspitz Arena bieden met overwegend blauwe en rode skipistes veel oefenmogelijkheden voor beginners en speciale skilessen voor alle kids - in alle moeilijkheidsgraden. Dankzij de gezinsvriendelijke accommodaties met hun aantrekkelijke arrangementen voor elk budget genieten alle gezinsleden van een onvergetelijke vakantie. En het mooiste is: in de Tiroler Zugspitz Arena is iedereen dankzij de 'Arena Express Bayern Tirol' ook mobiel zonder auto.   Via deze link vind je alle informatie over dit prachtige skigebied.

   Team SPORT 2000 wenst jou alvast heel veel plezier!