PHANTOM - Nike Blast Pack


Nike Blast Pack
Nike Blast Pack

Precisie is veranderd. Het is meer dan alleen het maken van een goal. Het wordt niet bepaald door een vaardigheid of een pass. Het gaat om het precies plaatsen van de bal, waar jij het wilt, precies wanneer het nodig is! 

Dankzij de nieuwe innovaties in het ontwerp van deze schoen zullen jouw vaardigheden van een next level zijn. Je schiet elke bal met 100% precisie in de kruising. 

MEER GRIP 
Dans door de verdediging met verbeterde grip, comfort rond je enkel en een goede pasvorm. 

MEER BALCONTACT 
Het materiaal van de schoen vormt zich naar jouw voet en geeft mee, voor betere balcontrole. 

COMFORT 
De zachtheid in de hiel helpt irritatie en druk op de voet te verminderen zonder afbreuk te doen aan de stabiliteit van de schoen. 

Shop nu!

 

 


 
Nike collectie

Het nieuwe model; de ‘Phantom’, komt uit het Blast Pack van Nike. Check hier de rest van de collectie van Nike, zoals de Air Zoom en de Tiempo.


Nike collectie
Voetbaladvies

De juiste voetbalschoenen voor jou hangen af van een aantal elementen, zoals bijvoorbeeld het materiaal van de schoen, de zool, de ondergrond waarop je veel speelt en jouw veldpositie. Lees hier ons blog over de verschillende soorten voetbalschoenen.
 Lees meer

Vind jouw winkel

De 59 SPORT 2000 winkels zitten verspreid over Nederland. Vind jouw lokale SPORT 2000 winkel en ga langs voor persoonlijk advies & hulp met het uitzoeken van de juiste voetbalschoenen voor jou!

Vind jouw winkel

MEER PRECISIE. MEER BALCONTACT. MEER GRIP. MEER COMFORT. – BLAST PACK, NIKE.
 
Nike Phantom