inzamelactie Oekraïne

De gehele maand maart zal SPORT 2000 stichting Breath Care for Kids ondersteunen door sportschoenen en geld in te zamelen voor de kinderen in Oekraïne. Ruil jouw sportschoenen in en ontvang een voucher t.w.v. €5,- Doneer óf verzilver deze voucher bij een aankoop bij SPORT 2000.

Alle SPORT 2000 winkels, Evgeniy Levchenko en stichting ‘Breath Care for Kids’ bundelen hun krachten in de vorm van een inzamelingsactie van sportschoenen en gelddonaties om zo de kinderen in Oekraïne te steunen. 

Stichting Breath Care for Kids zorgt voor voorzieningen op het gebied van gezondheid, educatie, veiligheid en geestelijk welzijn voor kwetsbare kinderen, ongeacht religie, huidskleur, afkomst of overtuiging.  Sport is voor de stichting geen doel, maar wel een prima middel om structuur in het leven van kwetsbare kinderen te brengen. Echter, op dit moment ligt de focus om de gezinnen en kinderen in nood te voorzien van basisbehoeften.

SPORT 2000 is een sportwinkelketen met 70 sportwinkels in heel Nederland. Als SPORT 2000 vinden wij het belangrijk dat iedereen een veilig thuis heeft. Daarom zetten wij ons graag in voor dit goede doel. Meer info: www.breathcareforkids.com/acties/sport-2000-voor-oekraine

Doneer nu Actievoorwaarden:

-          In te leveren schoenen zijn uitsluitend Sneakers & Sportschoenen;
-          Bij inlevering van (oude)sportschoenen ontvang je 1 voucher t.w.v. € 5,- p.p.;
-          Deze voucher is in te leveren voor korting vanaf een aankoop van € 30,-;
-          De voucher is niet inwisselbaar voor contant geld;
-          Deze voucher kan niet direct ingeleverd worden als donatie zonder aankoop;
-          De voucher is in te leveren bij de winkel van uitgave; hieronder vallen alle SPORT 2000 winkels, ABSOLUTE FOOTBALL en SOCCER CENTERS;
-          De actie loopt van 5 maart t/m 31 maart;
-          De actievoorwaarden kunnen ten alle tijden worden veranderd