Naar boven

Wintersportsweater kopen? Bekijk ons brede assortiment wintersportsweaters

Eindelijk lijkt het erop dat de winter aangebroken is: lekker genoeg sneeuw om de show te stelen en je kunsten te vertonen. Maar wil je het op de piste helemaal maken, dan zorg je dat je het verschil maakt met de juiste outfit. Ook hier geldt: de eerste indruk blijft het meest hangen. Dus wil je gezien worden, dan moet je zorgen dat je trendy en stylish gekleed bent, zodat je er cool uit ziet.

Uitgebreide keuze

Gelukkig hoeft dat niet te betekenen dat iedereen met dezelfde sweater aan rondloopt. Er zijn zo veel soorten skisweaters te koop dat het moeilijk is een keuze te maken. Wil je een hoody, of toch een skisweater met een col, een rits, effen of met een maffe Noorse print? Gebreid of van een zacht fleece stofje? Je zegt het maar! In ieder geval is er bij SPORT 2000 keus genoeg om je eigen individuele stijl te behouden of om op te vallen door met een aparte print een statement te maken.

Comfortabel op de piste

En wat natuurlijk ook geldt, is dat skisweaters comfortabel moeten zijn. En dat zij voldoen aan belangrijke eisen: skitruien die je op de piste wilt kunnen dragen, moeten natuurlijk warm zijn zonder benauwd aan te voelen. Dus licht ademende ski truien zodat je je niet te bezweet gaat voelen, maar toch met een zo groot windstoppend effect dat je het niet snel koud krijgt als het een beetje waait op de piste. Of wanneer je soepeltjes hard de berg af gaat, natuurlijk.

Nieuwste technologie

Maar ook de skisweaters die je bij de après-ski wilt dragen moeten natuurlijk wel minder warm zijn. En ook dat is natuurlijk door de met nieuwe technologie ontwikkelde micro-fleece stoffen perfect aan te passen. En hierdoor is er voor iedereen wel een perfecte sweater te vinden. Kijk gerust rond in ons aanbod wintersportsweaters en maak je keuze.

Bekijk onze wintersportsweaters