Naar boven

Winteraccessoires kopen? Bekijk ons assortiment wintersportaccessoires

Ben je van plan om op wintersport te gaan maar ben je nog op zoek naar passende ski's, skibrillen of andere wintersport accessoires? Laat je dan inspireren door de deskundigen van SPORT 2000. Het is belangrijk om naast goede ski's te hebben ook lekker warm aangekleed de piste af te kunnen glijden. Een muts, sjaal en handschoenen zijn voor de wintersporters geen overbodige luxe. Onze ski accessoires zijn van merken zoals Adidas, Nike en Barts, die bekendstaan om hun goede kwaliteit. Zo ben je verzekerd van warme handen, een warm hoofd en een warme nek. En wat is er nou fijner dan goed ingepakt bovenaan een piste te staan om deze vervolgens tot in het dal af te glijden?

Tientallen ski spullen

Roze wanten, rode sjaals, blauwe mutsen, mutsen met een gekke print, je kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het aan. De ski accessoires in onze collectie zijn niet alleen warm, maar zorgen er ook voor dat je mooi afgekleed ten tonele kunt verschijnen. Kies een bijpassende muts en zorg dat je afhankelijk van het weer hele dikke, of juist iets dunnere handschoenen aantrekt. Er zijn ski spullen voor zowel mannen als vrouwen en van een aantal kledingstukken zijn er zelfs uniseksmodellen.

Trendy de kou tegemoet

De laatste jaren heeft de wintersportmode haar intrede in het gewone straatbeeld gemaakt. Dat heeft ervoor gezorgd dat de ski accessoires niet per se wintersportafhankelijk zijn. De mutsen, sjaals en handschoenen zijn ook prima geschikt om gewoon in Nederland te dragen als de kou zijn intrede doet.

Bekijk onze wintersportaccessoires