Naar boven

Skihelm kopen? Bekijk ons brede assortiment skihelmen

De wintersportvakantie is pure ontspanning door inspanning. In een prachtige witte bergachtige omgeving van de pistes af geeft je een enorm gevoel van vrijheid. Doe dit wel met de juiste bescherming, want een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Een skihelm geeft je belangrijke bescherming tegen blessures aan het hoofd.

Een skihelm dragen is een goede keus

In sommige landen is het dragen van een skihelm al verplicht. En dat is natuurlijk niet voor niets. Bij een skihelm kopen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten:

  • De pasvorm van skihelmen is belangrijk voor het comfort. Zorg dat hij goed aansluit en dus niet te ruim zit.
  • Ben je een echte snelheidsduivel, koop dan een skihelm met een vizier. Dit biedt je goede bescherming van je ogen.
  • Er zijn speciale skihelmen voor kinderen. Deze hebben een draaiknop om de juiste pasvorm af te stellen.

Het oog wil ook wat

Natuurlijk staat bij de aankoop van een goede skihelm de veiligheid voorop. Maar we willen er op de piste ook sportief en modieus uitzien. Daarom is er een uitgebreid assortiment verkrijgbaar bij SPORT 2000. Je vind er ski helmen in veel verschillende kleuren, waardoor er altijd een helm te vinden is die bij jou past. Wanneer je aan het shoppen bent op de site is het ook leuk om meteen te kijken naar een nieuwe outfit. Kijk bijvoorbeeld bij de wintersportbroeken en wintersportjassen en maak je outfit compleet. Heel veel plezier op jouw wintersportvakantie!

Bekijk onze skihelmen