Naar boven

Skibril kopen? Bekijk ons ruime aanbod!

Ga je op wintersport en ben je op zoek naar een mooie maar ook functionele outfit? Laat je dan door de experts van SPORT 2000 adviseren omtrent onze uitstekende wintersportjas, wintersportbroek en ski's. Op de piste krijg je ook vaak te maken met een felle zon, die verblindend kan werken. Of wat dacht je van sneeuw die in je ogen terechtkomt? Tijdens het skiën of snowboarden moet je zicht goed en helder blijven. Met een van onze skibrillen zijn je ogen voortaan goed beschermd.

Veilig de piste op met een skibril

Het dragen van een ski bril biedt enkele voordelen. Wij bieden brillen aan van diverse bekende merken zoals Brunotti en Sinner. Deze worden in verschillende soorten en maten geleverd en bieden vele voordelen voor je ogen:

  • Een ski bril beschermt je ogen tegen uv-straling en voorkomt zo sneeuwblindheid. Ook met bewolking is het aan te raden de bril op te houden.
  • Met een bril op heb je geen last van neerslag, zoals sneeuw of regen.
  • Wind is vaak de oorzaak van tranende ogen. Erg vervelend als je met hoge snelheid van een piste afgaat. Met een bril heb je daar geen last meer van.
  • Geen condens voor je ogen dankzij de dubbele lenzen.

De juiste maat en de juiste kleur

Het is wel zo leuk als je een bril hebt die bij de rest van je outfit past. De skibrillen in ons assortiment zijn er onder meer in het zwart, roze, blauw, wit en nog veel meer. Bepaal met onze handige maattabel de juiste maat.

Bekijk onze skibrillen