Naar boven

Lange hardloopbroek kopen? Bekijk ons brede assortiment lange hardloopbroeken

Een lange hardloopbroek is een onmisbaar kledingstuk voor elke loopfanaat die ook in de koude jaargetijden zijn conditie op peil wilt houden. Een goede lange hardloopbroek moet jou echter niet alleen warm houden; het dient ook nog aan een aantal andere functionele eigenschappen te voldoen om het comfort tijdens het lopen en je loopprestaties in het algemeen te verhogen. Daarom geven we je graag enkele tips om rekening mee te houden bij de aankoop van een lange hardloopbroek dames of een lange hardloopbroek heren.

Aankooptips

Let bij je aankoop in het bijzonder op het volgende:

  • Een lange hardloopbroek moet je lichaamsvocht en -temperatuur ventileren om je droog en warm te houden. Dit is van nog groter belang in het najaar en in de winter om je spieren te beschermen en blessures te voorkomen.
  • Een lange hardloopbroek mag je niet hinderen tijdens het lopen. Om onnodige huidirritaties, wrijvingen en een beperkte bewegingsvrijheid te vermijden moet een hardloopbroek echt passen.
  • Een lange hardloopbroek kan je veiligheid bevorderen. Reflecterende elementen dragen bij aan een betere zichtbaarheid wanneer je in het donker of bij slechte weersomstandigheden loopt.

Een lange hardloopbroek – een must

Een lange hardloopbroek is onmisbaar voor optimale prestaties. Voor uitgebreid advies rond hardloopkleding in het algemeen, kijk hier. Aarzel niet persoonlijk advies te vragen in een van onze winkels.

Bekijk onze lange hardloopbroeken