Naar boven

Hockeytas kopen? Bekijk ons brede assortiment hockeytassen

Als je voor het eerst op zoek gaat naar een goede hockeytas zul je merken dat er heel wat keus is. Natuurlijk zien al die tassen er flitsend en snel uit, dat past nu eenmaal bij de sport en de smaak van hockeyers. Maar belangrijker dan het design is hoe je de tas gaat gebruiken.

Tas op maat

Tophockeyers moeten op alles voorbereid zijn en hebben daarom behoefte aan een tas waar meerdere sticks, reservekleding en accessoires in kunnen. Beginners hebben aan een eenvoudige tas genoeg. Zo'n tas beschermt je hockeystick tegen beschadigingen en biedt ruimte voor je bitje, een sportshirt om afkoeling na het spelen te voorkomen en een flesje water voor de nodige verkoeling en hydratatie. De maat van de tas moet passen bij de lengte van je hockeystick. Belangrijk is ook dat je een tas kiest die voor jou naar en van het veld gemakkelijk te vervoeren is.

Deskundig advies van Maartje Paumen

SPORT 2000 heeft op deze website voor iedere hockey(st)er de juiste hockeytas. Je vindt bij ons grote merken, zoals de Brabo hockeytas, die ontwerpen is in samenwerking met tophockeyster Maartje Paumen. Zij is captain van HC Den Bosch en won als aanvoerster van het Nederlands team goud, zilver en brons. Als Olympisch kampioen weet zij als geen ander aan welke eisen een goede hockeytas moet voldoen!

Snelle levering gegarandeerd

Een bestelling die in onze webshop binnenkomt wordt zo snel mogelijk verwerkt en verzonden zodat je nooit lang op je bestelling hoeft te wachten. Woon je in de buurt van een van onze winkels, dan kun je je de verzendkosten besparen door je online bestelling af te halen in die winkel. Kijk voor een winkel bij jou in de buurt in het winkeloverzicht, dan weet je meteen of je van dit fijne voordeel gebruik kunt maken.

Bekijk onze hockeytassen