Naar boven

Hockeyschoenen kopen? Bekijk ons brede assortiment hockeyschoenen

Ben je een fanatieke hockeyspeler en ben je op zoek naar nieuwe schoenen voor tijdens het spelen? Naast een goede kledingset is het als hockeyspeler erg belangrijk om goede schoenen te hebben. Hockeyschoenen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op de ondergrond waarop gespeeld wordt. In ons assortiment vind je schoenen voor zowel dames, heren en kinderen van bekende merken zoals Asics en Brabo.

Waarom speciale hockeyschoenen?

Er zijn een aantal redenen waarom hockeyspelers speciale schoenen dragen tijdens het spelen:

  • Hockeyschoenen hebben een speciaal model, dat geoptimaliseerd is voor de kunstgrasvelden en andere ondergronden waarop gehockeyd wordt.
  • De noppen onder de zool zorgen ervoor dat je veel grip hebt en voorkomen op die manier glijpartijen.
  • De schoenen wegen weinig dus ze voelen licht aan.
  • Daarnaast is het belangrijk dat de schoen voldoende ondersteuning geeft. Tijdens het hockeyen ben je veel in beweging, dus krijgen je voeten het behoorlijk te verduren. Een goede hockeyschoen sluit perfect aan op je voet en geeft demping en houvast tijdens lopen.

Modellen en kleuren

Onze collectie bevat de meest actuele hockeyschoenen van verschillende kwalitatieve schoenmerken. Deze merken hebben hun dienst bewezen in de hockeysport en zijn naast functioneel ook nog eens mooi vormgegeven. Bekijk het complete overzicht voor een goed beeld.

Hockeykleding en accessoires

Ben je naast hockeyschoenen op zoek naar kleding of accessoires? Wij bieden ook hockeysticks en bescherming zoals scheenbeschermers, maskers, bitjes en handschoenen aan.

Bekijk onze hockeyschoenen