Naar boven

Hardloopaccessoires kopen? Bekijk ons brede assortiment hardloopaccessoires

Met een hardloopbroek, hardloopshirt, hardloopjack en hardloopschoenenis de basis voor een goede loopoutfit gelegd. Maar wanneer de dagen korter worden, de temperatuur daalt en je merkt tijdens het lopen dat het prettig zou zijn om een muts en handschoenen te hebben, dan kun je voor deze en andere hardloop accessoires natuurlijk altijd bij de experts van SPORT 2000 terecht.

Warm blijven

Als het kouder wordt, is het belangrijk om warm te blijven tijdens het hardlopen. Wij bieden diverse mutsen, handschoenen en hoofdbanden aan die daarvoor zorgen. Deze hardloop accessoires zijn van speciaal materiaal gemaakt waarmee de wind buiten blijft en het zweet wordt afgevoerd.

Veilig naar buiten

In het donker hardlopen kan prima, maar zorg er wel voor dat je goed zichtbaar bent. De meeste hardloopkleding heeft reflecterende accenten, maar in echt donkere gebieden is dat onvoldoende. Door goede verlichting te gebruiken en een reflectievest te dragen weet je zeker dat je niet over het hoofd wordt gezien.

Nooit meer dorst

Zeker voor langeafstandslopers is het belangrijk om goed te blijven drinken onderweg. Je verliest tijdens het hardlopen veel vocht en het niet tijdig aanvullen kan voor duizelingen en uitdroging zorgen. Met een drinkgordel heb je altijd genoeg drinken bij je.

Je favoriete muziek altijd bij je

Met een telefoon/mp3 houder heb je je favoriete muziek altijd bij de hand. De houder maak je vast om je bovenarm, zodat je geen last hebt van een bungelend gewicht. De telefoon/mp3 houder is waterdicht dus bij regen kun je probleemloos doorlopen.Bekijk onze hardloop accessoires