Naar boven

Adviespagina fitness shortsFitness is een van de meest populaire sporten van Nederland. Dat misschien ook wel logisch, want fitness kent veel verschillende vormen van bewegen. Zo kun je bezig zijn met opbouwen van spiermassa, of juist meer met cardiotraining waarbij je aan je conditie werkt. Met de combinatie van beiden zorg je voor een optimale work-out, indoor of outdoor. Kortom, fitness is populair, leuk en heel gezond. De juiste bijpassende kleding is van belang om je sportprogramma comfortabel af te kunnen werken. Fitnessbroeken zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Jouw favoriete fitnessbroeken

Bij SPORT 2000 vind je een uitgebreid assortiment sportkleding en kun je uitgebreid winkelen om jouw ideale outfit samen te stellen. Bij het kopen van een fitnessbroek raden onze deskundigen aan te letten op het volgende:

- Laat je keuze voor jouw favoriete fitnessbroek bepalen door jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Dat is zonder meer het allerbelangrijkste.
- Kies fitnessbroeken naar de sporten die je beoefent. Voor krachttraining met gewichten gebruik je andere sportkleding dan voor bijvoorbeeld hardlopen.
- Kies kleding die goed aansluit op je lichaam. Bij cardiotraining is het vaak prettig om wat strakkere kleding te dragen, zodat schuren op je lichaam wordt voorkomen.
- Goede kwaliteit is belangrijk. Bij intensief gebruik krijgt sportkleding veel te verduren.
- Korte fitness shorts zijn ideaal voor zomerse dagen of indoor sporten. Zo raak je goed de warmte kwijt.

Sportief en modieus

Het belangrijkste bij de keuze voor een fitnessbroek is dat het geschikt is voor hetgeen het is bedoeld. Sporten dus. Daarentegen is het geen enkel probleem om, andersom,  je sportkleding ook eens buiten de sportschool te dragen. De trend van afgelopen zomer was de fitness short. Deze draag je op een zomerse dag of op vakantie gewoon met een casual shirt en sneakers. Meer en meer verplaatst de sportieve trend zich naar het casual segment. Ideaal want op deze manier draag je je korte joggingbroek of sportieve short een stuk vaker dan alleen in de sportschool. Bovendien vragen de trendy designs van Under Armour, Nike en Reebok, met felle kleuren of opvallende prints, er om gezien te worden. SPORT 2000 heeft een ruim aanbod fitness shorts voor zowel dames als heren en onze experts, online en in de winkel, helpen je maar wat graag bij het maken van een keuze!
 

Bekijk onze fitness shorts