Naar boven

Fitness

Of je nu aan je conditie wilt werken of je kracht wilt vergroten, met de populaire sport fitness komt het allemaal aan bod. Belangrijk daarbij is dat je de juiste schoenen en kleding draagt. SPORT 2000 heeft een ruim aanbod fitness artikelen en adviseert je graag! Bekijk hier ons fitness advies

Fitness

Train je fit met fitnesskleding van SPORT 2000

Fitness is een van de meest populaire sporten van dit moment en bevat een breed scala aan trainingsmogelijkheden. Je kunt trainen voor kracht, conditie of uithoudingvermogen, binnen in de gymzaal of lekker buiten in het park of op het strand in de vorm van bootcamp. Het grote voordeel van fitness is dat je het overal en op elk moment van dag kunt doen, zelfs thuis. Met onze selectie trainingsaccessoires van Nike, Reebok en Stanno en de fitnessapparaten van Kettler tover je je eigen huis binnen no-time om tot gym. 


Een goede sportoutfit is essentieel voor een succesvolle training. Het is belangrijk dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt, schoenen met een goede demping draagt en je kleding moet transpiratievocht afvoeren zodat je temperatuur stabiel blijft. SPORT 2000 heeft een uitgebreid aanbod met sportkleding en helpt je graag met het maken van de goede keuzes. Bekijk hier ons zorgvuldig geselecteerde assortiment met trainingsshirt, sportleggings en tanktops van topmerken als Nike, adidas, Reebok en Under Armour.